Samenstellen jaarrekening

Wij verzorgen het samenstellen van de jaarrekening voor uw onderneming inclusief een risicogerichte dossiervorming. Voor bepaalde rechtsvormen is een jaarrekening verplicht. Voor andere ondernemers kan het interessant zijn om een jaarrekening te laten opstellen. Bijvoorbeeld voor een financieringsaanvraag bij een bank of om zelf inzicht te krijgen.

Bent u verplicht om een jaarrekening te deponeren, maar u wenst juist geen papierenversie te ontvangen? Wij zijn in staat om uw jaarrekening gezamenlijk af te werken binnen uw digitale klantportaal. Dit bespaart ons veel tijd en is dus erg kostenefficiënt. In onze beleving is de traditionele jaarrekening verleden tijd. De jaarrekening wordt vaak pas maanden na het sluiten van het boekjaar gepresenteerd en heeft daarom geen toegevoegde waarde. Wij zullen u frequenter voorzien van informatie, zodat u in staat bent om op basis van deze informatie de onderneming te sturen.

Wij kunnen ook uw geconsolideerde jaarrekening verzorgen en we hebben bovendien ervaring met internationale wet- en regelgeving (IFRS).