Financiële administratie

Ondersteuning bij uw financiële administratie

Als u uw financiële administratie zelf voert, krijgt u met vele, soms complexe regels en wetten te maken die ook nog eens continu veranderen. U kunt ons onder meer inschakelen voor ondersteuning, controle, rapportage en advies. Dat bespaart u tijd, moeite en in veel gevallen ook geld, aangezien wij weten hoe u optimaal van de fiscale faciliteiten gebruik kunt maken.

Elke vorm van samenwerking is mogelijk. U bent welkom voor een kennismakingsgesprek om te kijken welke werkwijze het beste bij uw situatie past.

Overname van uw financiële administratie

Als u wilt dat wij uw financiële administratie geheel overnemen, bent u bij ons in veilige en zorgvuldige handen. U heeft er praktisch geen omkijken naar en wij zorgen dat uw administratie aan alle geldende wetten en regels voldoet. Uiteraard bieden wij u rapportages, zodat u altijd actueel inzicht heeft in uw financiële situatie.

Online en altijd actueel

De samenwerking en het aanleveren van administratieve papieren kan op vele manieren worden ingevuld, zoals via een digitale brievenbus of via een klantportaal in ons softwarepakket.

Ook kunt u gebruikmaken van een handige app op uw smartphone waarmee u facturen en bonnen makkelijk kunt scannen en verzenden. Wij verwerken de administratie direct, waardoor uw financiële administratie altijd actueel is.

Aanvullende administratieve diensten:

 • Urenregistratie en facturatie: met uren/declaraties kunt u via een app uw gewerkte uren registreren ter facturatie.
 • Budgettering: wij kunnen samen met u uw inkomsten en uitgaven schatten en deze automatisch monitoren.
 • Kostenplaatsen: indien gewenst kunt u uw resultaten specificeren over verschillende kostenplaatsen zoals een afdeling, vestiging of product.
 • Betaalbestand: als u geen handmatige betalingen meer wilt uitvoeren, kunnen wij voor u een betaalbestand aanmaken.
Maatwerk in uw voordeel
 • Periodiciteit
  Naar gelang uw wensen kan de verwerking/controle dagelijks, wekelijks, maandelijks, per kwartaal of een keer per jaar plaatsvinden.
 • btw-aangifte
  U kunt zelf uw administratie voeren, maar u kunt er wel voor kiezen om de btw-aangifte uit handen te geven.
 • Facturatie
  Wat wij ook veel zien, is dat een ondernemer zelf het facturatieproces in handen wil hebben (klantportaal), maar de rest graag wil uitbesteden.
 • Zelf voeren administratie
  Als u uw administratie zelf wilt voeren, kunnen wij via een standaard Excelbestand dit importeren in ons softwarepakket. Dit is ook handig indien u gebruikt maakt van een kas.